برگزاری نشست سالانه اعضای فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا

روزشنبه مورخ 20 ماه دسمبر 2014 نشست سالانه اعضای فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا ،در هوتل " نیوادا" در شهر هامبورگ کشور آلمان برگزار گردید. دراین نشست علاوه براعضا وهیآت رهبری فدراسیون یکتعداد پیشکسوتان ونخبگان رشته های مختلف ورزشی نیز اشتراک نموده بودند.

در آغازنشست محترم محمد صابر روح پرور ریس فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا به اشتراکنندگان نشست خیر مقدم گفته وگزارش یکساله فعالیتهای فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا را ارایه داشتند.آقای روح پرور فعالیت های فدراسیون را طی سال 2014 مثبت ارزیابی نموده واز سفرموفقانه استاد محسن وفا براتی بکابل،برگزاری تورنمنت پهلوانی در هامبورک واشتراک فعالانه تیم پهلوانی افغانهای مقیم اروپا در سه تورنمنت بین المللی کشتی در پولندوروسیه  به ریاست محترم زلمی خیرخواه معاون فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا ، فعالیت های گسترده وراه اندازی تورنمنت تکواندو توسط محترم امیر سلطانی معاون فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا به همکار آقای لیث منصوری ، کار وفعالیت محترم شفیع نورزاده  در شناسایی استعدادهای جوان فوتبال میان افغانهای مقیم آلمان ومعرفی آنان به باشگاهای معتبر فوتبال اروپا به همکاری محترم بارز صوفی زاده و فعالیت های محترم حسین آقا جوادی در امور نشراتی وتبلیغاتی فدراسیون وهمچنان از کار تمام اعضای هیآت مدیره در برگزاری محفل ملاقات آقای کارگرمربی تیم ملی افغانستان باورزشکاران، به نیکویی یاد آوری وتقدیر نمودند. همچنان آقای روح پرور اظهار امیدواری کردند که در سال آینده  فعالیتهای فدراسیون بهتر ووسیعتر برنامه ریزی واجرا خواهد شد.

بعدآ محترم استاد پهلوان نجف یکی از پیشکسوتان ورزش پهلوانی کشور ضمن یاد آوری از کار وفعالیت مثمر ورزشی فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا از فعالیتهای انجام شده توسط فدراسیون حمایت وپشتیبانی نموده وآظهار آرزو مندی نمودند تا همه ورزشکاران به دور این فدراسیون جمع گردیده وبا روحیه اتفاق وبرادری باهم مشترکآ کار نمایند.

بعدآ  محترم استاد براتی در مورد نتایج ودست آوردهای سفرشان، محترم زلمی خیرخواه در مورد اشتراک هیآت ورزشی وتیم پهلوانی افغانهای مقیم اروپا در کشورپولند وروسیه واتخاذ آمادگی های مقدماتی برگزاری سومین تورنمنت اروپایی کشتی بین الافغانی در هامبورگ ، محترم حسن حیدری ،محترم امیرسلطانی ،محترم اسمعیل خواجه زاده "کلی" وحسین آقا جوادی پیرامون گزارش اساسی وفعالیتهای مربوطه ابراز نظروصحبت  نمودند.

سپس  حسین اقا جوادی برای توسعه  وتقویت هرچه بیشترفعالیتهای فدراسیون وتآمین اشتراک پیشکسوتان ونخبگان ورزش در رهبری فدراسیون ، پیشنهاد نمودند که مطابق اساسنامه فدراسیون، هیآت رهبری، شورای مشورتی وکمیسیو نهای فدراسیون  تکمیل،فعال وتوسعه یابد. این پیشنهاد مورد استقبال وتآید حاضرین نشست قرار گرفته وبه اتفاق آرا ذوات محترم ذیل در ارگان رهبری ،شورای مشورتی وکمیسیونهای فدراسیون ، انتخاب گردیدند:

_ محترمه داکتر فاطمه صافی ومحترم استاد پهلوان نجف بحیث مشاورین ارشد فدراسیون.

_ محترم اسمعیل خواجه زاده ،محترم استاد پهلوان ضمیر،محترم استاد زلمی زلمی،محترم یاسین عظیمی،محترم نعیم ابراهیم زاده،محترم علی یعقوبی از هالند،محترم نورسلطانی از لندن ومحترم پهلوان خواجه ابراهیم بحیث اعضای شورای مشورتی .

_ محترم حسن حیدری بحیث مسئول کمیسیون بکس ،محترم الف شجاعی بحیث مسئول کمیسیون فوتبال، محترم احمد عسکر زاده بحیث مسئول کمیسیون اتلتیک خفیفه، محترم احمدشاه بحیث مسئول کمیسیون تکواندو، محترم شاهپور گویا بحیث معاون کمیسیون تکواندو ومحترم پهلوان احمد جان خشنگ بحیث مسئول کمیسیون پهلوانی فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا .

دربخش پایانی نشست بنا بر فیصله هیآت مدیره فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا ، محترم سید ذکی رحیمی مشت زن حرفوی افغان مقیم آلمان بپاس پیروزیهای اخیر شان در مسابقات حرفوی بوکس درآلمان وپولند ، با مدال افتخار فدراسیون مورد تقدیر وتمجید قرار گرفت .محترم صابر روحپرور از دست آوردهای افتخار آمیز آقای رحیمی یاد آوری نموده وآینده درخشان را برایشان آرزو نمودند و مدال افتخار توسط محترم استاد پهلوان نجف به محترم سیدذکی رحیمی تفویض گردید.آقای رحیمی از توجه فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا نسبت به ورزشکاران وتقدیر شان اظهار تشکروسپاسگزاری نمودند. همچنان محترم وصال عبدل ورزشکار جوان وبااستعداد رشته تکواندو با تقدیرنامه فدراسیون تشویق شد، تقدیرنامه توسط محترم استاد اسمعیل خواجه زاده" کلی" به ایشان تفویض گردید. نشست که ساعت 5 عصر آغاز گردیده در فضای گرم وورزشی ساعت 9شب با صحبت اختتامیه ودعای خیرتوسط  آقای صابرروح پرور پایان یافت.