پیام ها

پیام تسلیت

بااندوه فراوان اطلاع گرفتیم که پدرمحترم حبیب حسینی ورزشکار نام آور رشته تکواندو مقیم کشور آلمان داعی اجل را لبیک گفته وبرحمت حق پیوسته است . از بارگاه ایزد منان برای مرحوم مغفور طلب آمرزش وبرای بازماندگان شان صبر جمیل تمنا مینمائیم

هیات مدیره فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا

پیام تسلیت
********
با اندوه فراوان آگاهی حاصل نمودیم که سید فواد غریب زاده فرزند محترم سید عظیم شاه غریب زاده سابق عضو تیم ملی فوتبال افغانستان، داعی اجل را لبیک گفته وبرحمت حق پیوسته است

انا لله وانا الیه راجعون
هیآت مدیره فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا مراتب تآثرات ،تسلیت وهمدردی عمیق خودرا بمناسبت مرگ نابهنگام این جوان ناکام به محترم غریب زاده وخانواده محترم شان ابراز داشته ، از بارگاه ایزد منان برای مرحومی طلب مغفرت وبرای بازماندگان شان صبر جمیل استدعا مینمایند.
مراسم تشیع جنازه وفاتحه مرحومی

جنازه مرحوم سید فواد غریب زاده روز جمعه مورخ14 سپتامبر 2012 ساعت 11:30 قبل از ظهر در آرامگاه مسلمانان شهر پدربورن بخاک سپرده میشود. آدرس آرامگاه:

Friedhof Auf dem Dören

Im Dörener Feld 12, 33100 Paderborn

مراسم فاتحه مردانه وزنانه مرحومی ازساعت 3 الی 5 بعداز ظهر همان روز در مسجد شهر پدربورن برگزار میگردد. آدرس مسجد:

Benediktinerstraße 61

33098 Paderborn

هیآت مدیره فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا حلول عید سعید فطر را به همه ورزشکاران ، ورزشدوستان وکافه ملت مسلمان ومتدین افغانستان ، صمیمانه تبریک وتهنیت گفته وازبارگاه ایزد لایزال استدعا مینماید که به برکت ایام فرخنده عید صیام صلح وآرامش را بکشور ما بازگردانیده وخوشبختی وسعادت همیشگی را نصیب مردم ما سازند.

هیآت مدیره فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا

پیام همدردی وتسلیت

هیآت مدیره فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا، مراتب تسلیت وهمدردی عمیق خودرا بمناسبت درگذشت مرحوم انجنیر امین الله رحیمی پدر محترم حمید رحیمی قهرمان جهانی بوکس ، به آقای حمید رحیمی و خانواده محترم ایشان ابراز داشته از بارگاه ایزد لایزال برای مرحومی طلب مغفرت وبرای بازماندگان ایشان صبر جمیل تمنا مینمایند.
هیآت مدیره فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا

پیام
محترم حامد از کشور دنمارک
رئیس واعضای محترم هیآت مدیره فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا !
بعد از عرض سلام واحترام خدمت شما وتمام ورزشکاران عزیز ، ایجاد فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا را بحیث یک گام مثبت در رشد وانسجام بهتر فعالیتهای ورزشی افغانان در اروپا دانسته ، ازآن عام وتام پشتیبانی مینمایم. هرنوع همکار ی وکمک که از عهده من برآید دریغ نمیکنم. برای رهبری این فدراسیون کامیابی وسرفرازی از خداوند بزرگ خواهانم.

حامد از کشور دنمارک

پیام تبریکی محترم پهلوان روهینا نورستانی
اینجانب روهینا سابق عضو تیم ملی پهلوانی کشور ، ایجاد فدراسیون ورزشی افغانان در ارو پا وانتخاب یک ورزشکار لایق ونامدار افغانستان محترم نوراحمد سخی زاده را بحیث رئیس این نهاد ورزشی وانتخاب شایسته اعضای هیآت مدیره این فدراسیون را به تمام ورزشکاران افغان صمیمانه تبریک وشادباش گفته ، بحیث یک ورزشکار سابقدار از آن پشتیبانی وحمایت همه جانبه خودرا اعلام نموده، آماده هرنوع همکاری وکمک در پیشبرد کار فدراسیون میباشم.
                  پهلوان روهینا

پیام محترم علی یعقوبی سابق عضو تیم ملی بکس افغانستان
 ومحترم منصور یعقوبی کِک بوکسر قهرمان افغان در هالند
نخست سلام ها و احترامات خویش را اینجانب علی یعقوبی سابق عضؤتیم ملی بکس افغانستان و منصور یعقوبی کک بکسر افغان در هالند خدمت شما تقدیم داشته و تأ سیس فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا را خدمت محترم نور احمد سخی زاده ریس فدراسیون و همه اعضای محترم هیأت مدیره وهمچنان خدمت همه ورزشکاران افغان مقیم اروپا تبریک ګفته و پیروزی هر چه بیشتر اعضای فدراسیون را دراین راستا ازبارګاه ایزد متعال خواهانیم .
با احترام
  علی یعقوبی و منصور یعقوبی

پیام محترم عبدالصبور میربازماستر سپورت هاکی و مربی اسبق تیم ملی هاکی افغانستان

جناب آقاي سخي زاده !

صمیمانه ترین تبریکات وتمنیات نیک خودرا به مناسبت ایجاد فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا وانتخاب شما به صفت ريس آن فدراسیون  اظهار داشته ، صحت        سلا متي وموفقيت در امور ورزشي وزندكي شخصي برايتان خواهانم. بسيار خوشحالم كه مانند شما يك ورزشكار ورزيده، متين و برده بار را انتخاب كرده اند. براي شما وهمکارانتان، درانسجام ورزشكاران وتحکیم فدراسیون ورزشي افغانان دراروپا ، ازبارگاه  خداوند متعال موفقيت وكاميابي تمنا دارم

با احترام

ماستر سپورت هاكي عبد الصبور ميرباز
                                                                                                                                                                  سابق ترينر تيم ملي هاكي

پیام محترم نوراحمد سلطانی

رئیس اتحادیه ورزشی افغانهای مقیم انگلستان

محترم نور احمد سخی زاده رئیس فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا

نوراحمد سلطانی

پیام محترم شاهپور ویس ومحترم جمشید ویس
 محترم شاهپور ویس
  سلام و احترامات خود و جمشید راخدمت شما تقدیم کرده و صمیمانه ترین تبریکات خویشرا بمناسبت ایجادفدراسیون ورزشی افغانان  در اروپا را برای ریس فدراسیون محترم نوراحمدسخیزاده واعضای محترم هیات مدیره و تمام و ورزشدوستان وورزشکاران افغان تقدیم داشته وموفقیت ارزومیکنم.وما به صفت ورزشکاران سابق رشته بوکس کشور همکاری و شادباشی خویش را در رشته مذکور اعلام میکنیم.
محترم جمشید ویس

پیام محترم اکبر وخالد جان شریف

Sehr geehrter Herr Sakhizada, und Herr Sultani (Salam aleikum),
wir gratulieren Ihnen herzlich zur Gründung des Afghanischen Sportvereins in Europa.
Sie haben wirklich eine gute Entscheidung für unseren Kindern,Jugendliche und älteren Sportler/innen getroffen.
Durch den Sportverein werden unsere Sportler/innen aktiver und motiviert.
Wir wünschen uns,dass wir in Zukunft Ihnen helfen können.

Mit freundlichen Grüßen

Akbar und mein Sohn Khaled Sharif

پیام محترم احمد عسکر زاده

استاد محترم نور احمد سخیزاده !

ایجاد فدراسیون ورزشی افغانان دراروپا وانتخاب شایسته  ای شمارا به عنوان  رئیس فدراسیون ورزشی افغانان در اروپا وسایر اعضای هیآت مدیره فدراسیون را که ناشی از تدبیر و تلاش و مجاهدت دائمی و جدیّت همیشگی شماست، صمیمانه تبریک عرض می نمایم.

امید است درزیر سایه عنایات پروردگار پایدار و برقرار و عزت مدار باشید و در دل  ورزشکاران  ماندگار .
                                               بااحترام احمد عسکرزاده

پیام محترم میرویس شیرزاد

رئیس واعضای محترم فدراسیون ورزش افغانان دراروپا!
بدینوسیله صمیمانه ترین تبریکات وشادباشهای خودرا بمناسبت تآسیس فدراسیون ورزشی افغانان دراروپا وانتخاب ورزشکاران نخبه در هیآت رهبری آن ،خدمت شما وهمه ورزشکاران افغان در اروپا تقدیم کرده همکاری خودرا بحیث یک سپورتمین رشته بکس باشما اعلام میدارم . از خداوند منان موفقیت وکامیابی برایتان آرزو مینمایم.
                                                            میرویس شیرزاد
                                                 مربی بوکس مقیم کشور سویدن