تجلیل از کسب قهرمانی جنوب آسیا وتقدیر از اعضای تیم ملی فوتبال افغانستان در هامبورگ

گزارش: حسین آقا جوادی

تجلیل از قهرمانی جنوب آسیا وتقدیر از قهرمانان در هامبورگ

روزچهارشنبه مورخ ١٨ ماه سپتامبر ٢٠١٣ محفل باشكوه ازجانب فدراسيون ورزشي افغانان در اروپا ،بخاطر تجليل از كسب عنوان قهرماني در مسابقات فوتبال جام جنوب آسيا در شهر هامبورگ كشور آلمان برگزار گرديد.
دراين محفل ،يكتعداد از پيشكسوتان عرصه هاي گوناگون ورزش افغانستان، ورزشكاران نخبه وجوانان ورزشكار ،اعضاي خانواده هاي قهرمانان فوتبال، پروفيسورعبدالرحمن اشرف سفير ونماينده فوق العاده دولت اسلامي افغانستان در برلين، رؤسا ومسئولين يك تعداد نهادهاي فرهنگي واجتماعي افغانان در هامبورگ، رؤساي يكتعداد شركت ها ی تجاري وجمع كثيري از هموطنان ورزشدوست ما شركت ورزيده بودند.
محفل با تلاوت آياتي از كلام الله مجيد توسط قاري احمد عسكر زاده وپخش سرود ملي افغانستان افتتاح ورسمأ بكار خود آغاز كرد.
بعدأ منصورفقيريار ، سنجراحمدي،مصطفي حديد، مصطفي آزاد زوي واعطا يمرالي به همراهي عثمان انوري قهرمان زيبايي اندام واعضاي هيأت مديره فدراسيون ورزشي افغانان در اروپا وارد سالون شدند. هنگام ورود ،قهرمانان ما از جانب يك تعداد ورزشكاران جوان باشگاه ورزشي افغان هامبورگ با دسته هاي گل استقبال گرديده ودر حاليكه سرود پيروزي پخش ميشد همه حاضرين محفل به پا خاسته وبا ابراز احساسات وفريادهاي زنده باد قهرمانان وزنده باد افغانستان از آنها استقبال بعمل آوردند.
درشروع نوراحمد سخيزاده رئيس فدراسيون ورزشي افغانان در اروپا ونماينده كميته ملي المپيك در آلمان حضور مهمانان را در محفل خير مقدم گفته كسب عنوان قهرماني جنوب آسيا را به حاضرين مباركباد گفت. متعاقبأ محمد ظاهر اغبر رئيس كميته ملي المپيك افغانستان طي صحبت تيلفوني ، پيام تبريكي وشادباش شانرا خطاب به اشتراک کنندگان محفل ارايه داشتند.
بعدأسفير افغانستان ضمن سخنراني ،احساسات ومراتب تبريكات وتمنيات نيك شانرا به اعضاي تيم ملي فوتبال وهمه مردم افغانستان ابراز داشته براي پيروزي هاي مزيد كشور درورزش وساير عرصه هاي زندگي دعاوآرزوكردند. آقاي اشرف درآخر صحبت شان يك يك جلد كتاب را به قهرمانان بحيث تحفه اهدا كردند.
سپس محمد صابر روحپرور عضوهيأت مديره فدراسيون ورزشي افغانان ونماينده فدراسيون فوتبال افغانستان در اروپاطي صحبت از چگونگي معرفي بازيكنان افغان مقيم اروپا در تيم ملي فوتبال كشور ومعيارهاواصول اين پروسه ومشكلات وچالش ها در زمينه ،به حاضرين معلومات ارايه داشته واز دست آوردهاوشهكاريهاي بازيكنان در مسابقات اخير ياد آوري كردند.
همچنان پيام هاي تبريكيه مركز فرهنگي اسلامي وخانم گلالي حبيب  به محفل قرائت شد. امان نظري قطعه شعري را كه به همين مناسبت سروده بودند ، به خوانش گرفتند.
بعدأتحايف كه از جانب شركت صوفي زاده تهيه گرديده بود ، توسط آقاي صوفي زاده واعضاي هيأت مديره فدراسيون به قهرمانان اهدا شد.همچنان از آقاي عثمان انوري با تفويض تقدير نامه فدراسيون ورزشي افغانان در اروپا تقدير بعمل آمد . بهمين ترتيب علي يعقوبي كه از هالند آمده بودند تحايف شانرا به قهرمانان تقديم كرد.
پس از آن ويديو كليپ جالب كه توسط شاهده والهام مهدوي از مسابقات جام قهرماني جنوب آسيا واستقبال وپذيرايي قهرمانان تهيه وتنظيم شده بود ، به نمايش گذاشته شد كه بسيار مورد علاقمندي حاضرين قرار گرفت.
به همين ترتيب صحنه هاي از لحظات حساس مسابقات جنوب آسيا توسط ورزشكاران نوجوان باشگاه ورزشي افغان هامبورگ ، كه هركدام در نقش يكي از بازيكنان بازي ميكردند، بشكل عملي اجرا شد كه بسيار ديدني وجالب بود.
درختم بخش نخست برنامه از آقاي صوفي زاده بخاطر همكاري وكمك بيشائبه شان در برگزاري محفل واز زلمي نظري خيرخواه بخاط سهم برازنده شان در اقدامات وفعاليتهاي فدراسيون با تفويض تقدير نامه هاي فدراسيون ورزشي افغانان در اروپا ارجگزاري صورت گرفت.
بعداز يكساعت تفريح وصرف غذا ، بخش دوم برنامه با آهنگهاي زيباوپراز هيجان فياض حميد هنرمند جوان وخوش اواز كشور كه نخست آهنگ پيروزي را به افتخار قهرمانان و پيروزي آنان اجراكرد، ادامه يافت همچنان به تعقيب شان ايمان ،عطش ونصرت احمد برنامه را تا پاس از شب ادامه دادند.
محفل که از ساعت 7شام آغاز شده بود در فضای بسیار دوستانه ورزشی وشورشعف توصیف ناپذیر خاتمه یافت .
هیآت مدیره فدراسیون ورزشی افغانان از مدیریت سالون "ایلیته" ،از هنرمندان عزیز از عزیز جان وهمکارشان در تصویر برداری محفل وازهمه دوستانیکه در برگزاری محفل باشکوه شان به نحو سهم گرفته اند ، اضهار سپاس وتشکر مینماید.

برنامه تلویزیونی فدراسیون ورزشی افغانان دراروپا بمناسبت تجلیل ازکسب عنوان قهرمانی فوتبال جنوب آسیا